Om oss

Vår vision

På Elixir Cuisine erbjuder vi en extraordinär matupplevelse som väcker alla dina sinnen till liv. I vårt öppna kök kan du se våra mästerliga familj arbeta med passion och precision, där varje rörelse är en del av den levande konstformen som är vår matlagning. Varje morgon fylls luften av den ljuvliga doften av vårt nybakade bröd, croissant vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär som välkomnar dig in. 

Vi börjar din dag på bästa sätt med en utsökt frukost, där vi använder ekologiska och närproducerade ingredienser från hela världen, så gott det går. Vi är dedikerade till att hitta de bästa råvarorna, oavsett var de växer, för att säkerställa att varje tugga är full av näring och smak. Vårt engagemang för kvalitet innebär att varje ingrediens är utvald med omsorg, fri från onödiga tillsatser och så naturlig som möjligt. 

Vårt kök är ett sant hantverk där varje rätt är skapad med kärlek och noggrannhet för att ge dig den ultimata smakupplevelsen. Vi pressar våra egna kallpressade juicer dagligen, vilket bevarar alla viktiga näringsämnen och ger dig en frisk och uppfriskande dryck som både kropp och sinne kommer att uppskatta. 

Vi vet att maten vi äter spelar en stor roll i vår hälsa och vårt välbefinnande. Därför är vi hängivna att skapa rätter som inte bara är delikata utan också främjar din hälsa. Genom att använda naturliga, näringsrika ingredienser strävar vi efter att ge dig mat som stärker och vitaliserar kroppen, samtidigt som det är en njutning för smaklökarna. 

Efter en utsökt måltid kan du njuta av vårt noggrant utvalda kaffe och espresso, tillagat av vår skickliga barista bob . Vi erbjuder en mängd olika kaffesorter, alla bryggda till perfektion för att ge dig en uppfriskande avslutning på din måltid eller en energigivande start på din dag. Varje kopp är en hyllning till de fina bönorna och den noggranna processen som krävs för att skapa det perfekta kaffet. 

Vi erbjuder även unika cateringmöjligheter, där vi tar med vår passion för mat och vårt engagemang för kvalitet till ditt evenemang. Oavsett om det är en intim middag eller en stor fest, skapar vi en meny som är skräddarsydd för att imponera och glädja dina gäster. 

På Elixir Cuisine är vi hängivna att ge dig en exklusiv upplevelse där hälsa och välmående är sammanflätade med smakrik och konstfullt presenterad mat. Namnet lovar våra kunder en resa genom smaker som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan även främjar deras hälsa, vilket skapar en känsla av ren njutning och långvarigt välbefinnande.

Vår namn

Elixir Cuisine är ett namn som elegant sammanflätar begreppen lyx och hälsa på ett sätt som tilltalar både öga och sinne. Här är en förklaring som belyser hur dessa två element kombineras i namnet: 

Elixir: Traditionellt sett är ett elixir en magisk eller medicinsk dryck som har kraften att förbättra hälsan eller till och med förlänga livet. I modern användning antyder det något värdefullt och förädlat, vilket ger associationer till exklusivitet och kvalitet. Genom att använda ordet ”Elixir” signalerar vi att maten inte bara är näringsrik, utan även har en nästan magisk förmåga att främja välmående. 

Cuisine: Detta ord förknippas med högkvalitativ matlagning och kulinarisk konst. Det för med sig associationer till det gastronomiska hantverket och den noggrannhet som krävs för att skapa gourmetmåltider. ”Cuisine” antyder också en viss sofistikation och en hög standard.

teamet

Julio

Ägare och konstnären i vårt kök.

Nicole

Min främsta uppgift är allt det administrativa jobbet. När jag inte sitter bakom datorskärmen ser jag till att allt utåt ser bra ut såsom dekoration och uteservering samt tar hand om alla våra fina gäster! Mitt mål är att se våra gäster fantastiskt nöjda med vår mat och service, att de känner sig välkomnade av oss och vår mysiga uteservering! Jag strävar också att se oss växa och kunna nå ut till alla kunder med vårt fantastiska konsept och service, alla förtjänar att smaka på chefs rätter!

Max

Min främsta uppgift är att vara en hjälpande hand i köket och med kaffet. Dessutom fokuserar jag på uteserveringen under de dagar vi har öppet, för att ge gästerna en underbar upplevelse. Mitt mål är att uteserveringen alltid ska vara mysig och inbjudande, och att gästerna får bästa möjliga service. Jag strävar efter att alla ska vara glada och nöjda med sitt besök. Från en oförglömlig måltid till en service som sprider positiv energi och får gästerna att le, gör jag mitt bästa för att varje besök ska vara minnesvärt.

Partners

Netfood

Bra råvaror smakar inte bara gott, de är också tillverkade på ett hållbart sätt. Netfood är fast övertygade om att bra råvaror följer de olika säsongernas variationer och är odlade i vårt regionala närområde. Råvaror som är i säsong gör minsta möjliga skada på klimatet samt hålla hög kvalitet

©Elixir Cuisine– Hemsida av Kpimedia